Беларусь возьмэ в Китая опытных пацук!

Чулы, мышы, вы То Кая?
Ах, вы Ш прамо чукч!

Ну, то кая рэчкы й дзяцел дзёВБанэ пчолу Ж.
И навэрсы
Будуць пэйсы
Но ужэ в НавРузь.

ПырыВодыМо нарэшты ИС славак на руск:
Слышь, эй, мышыкы! Вы катер
У ТолКач уж хуж.

Да й у речьки сь Киска ваша усикёт пчелу Жь.
И лись тока
СтолБ с ВавСтока
Пену вам скубНут.

Как вам диспРокПорцый Сашкы?
НрахВикЦар хоць чуць?
Ну, тада судись са сранцы:
Ты дурак в ТкакЧук! Ув чани Бин Ладан слукЖыць псу да, О, имшу Ш.
То, товаРышы рышайЛык,
Лыкны шэ шо в Буц.


Рецензии