***

Не крані.
Шэптам ціхім на ўсходзе
Прамяні
Таямніцы-сны разводзяць.
У ружовых кроплях знікнуць
Росным ланцужком,
Ды на нейкі час пакінуць
Гэты зорны дом.
Каб вярнуцца зноў апоўнач,
Трошкі адпачнуць,
У  чароўны шалік  поўню
Лёгка захінуць.
Не крані.               


Рецензии