Ти - кращий
Ти прийдеш з прохолодним вітром.
Я закохаюся у погляд твій ясний,
Ти серед ночі, запалиш в мені світло.
І обіцянки, ті що ти казав,
Залишаться у пам`яті, у мене.
Ти найріднішою колися називав,
Актором був. Ти добре грав на сцені.
На сцені моїх почуттів,
Закінчивши етюд свій. Зник - назавжди.
Я потонула в морі твоїх слів.
Ти добре грав. Ти - молодець. Ти - кращий.
Свидетельство о публикации №112040406013