ЗОРЯ

Холодний вітер шаленіє
У полі дико завива
Трава іще не зеленіє
Немає сонця і тепла.

Сумують верби над водою
Гойдає вітер їх гілки
Гуде, хизується собою
Понісся далі у ліси.

Ще дощ із снігом випадає
По річці очерет шумить
У ньому хвиля пропадає
Слабіє, далі не біжить.

Шпаки повернуться весною
Коли зігріється земля
Трава покриється росою
Заграє кольором зоря.


Рецензии