Iди весно!

Приходь краса зеленоока!
Неси, даруй своє тепло.
Хай звеселить природа око
Та засія в сердцях добро.

Хай подарує кожній долі,
Краплинку щастя на душі.
Хай дасть надію, мир та волю,
Цвітіння, взльоту до вершин!

Іди веснянко чарівнице,
Квітчай садок рясний в дворі
Рости врожай, співайте птиці
Хай буде спокій на землі.


Рецензии