Весна

Наче лялечка, весна
в золотій короні
заповітне слово зна…
Дзвони, дзвони, дзвони.
Різномовні кольори
із усього світу -
то найкращі барви слів
у наснагу вітру...
Він вінчається щодня,
залюбки сміється,
ніби знає: світ - весна -
перед злом не гнеться.


Рецензии