Летять роки

Летять роки...Спливають не спонтанно.
Я вже давно забула про красу,
Але тебе - свою любов останню -
Крізь все життя у серці пронесу.
Я згадую всі наші зустрічі з тобою,
Від першої і до останньої. Чомусь
Мені здавалось, що було це лише грою,
І я до тебе більш не повернусь.
Але в розлуці зрозуміла, що кохаю,
Хоча й не вірилось мені спочатку в це.
І ось тепер я вже напевне знаю,
Що ця любов - святіша над усе.
9.03.1998


Рецензии