брудом
хоч тричі мене ненавидь
хоч двічі просочуй брудом
я все одно будуватиму цю споруду:
поетично-принизливу казочку.
хоч раз візьми мої вірші до рота,
щоб мені було трішечки менше соромно.
доки істерично-приємна блювота
не візьме свій початок прискорений,
допоки твої кобіти не будуть від мене кінчати,
я буду ігнорувати спроби мене прибити.
ти будеш виходити брудом,
а я - подавати вату,
щоб стерти тебе, паскудо, з чиєїсь життєвої мапи.
31.03.2012
Свидетельство о публикации №112040303042