Навеснi

Вже весна красна іде
За віконцем стука.
Віє теплим вітерцем
По полям та лукам.

Заставля розтануть сніг,
Звить гніздо сороку.
З ясним сонечко проснеться
Бджілка жовтобока.

Загуде в кущах комарик,
Закружля метелик,
Заснує весняну сітку
Паучок веселий.

Заблука ночами кіт,
Заскулить собака,
Зхоче розірвати ціп,
Хоча й не гуляка!

Зацвітуть чарівні квіти,
Заясніють зорі
Та розквітне коханнячко,
Мов ромашка в полі!

Прилетить стрункий лелека
До гнізда хатини
І зрадіє ніжна мила
Любая дівчина.


Рецензии
Навкруги зазеленіє,
Оживе природа..!
Прочитав і серце мліє...
Прибав, весно, ходу!!!

)))))

Кукин Квакин   02.04.2012 21:00     Заявить о нарушении
Завітай красна й до мене
У моє сердечко.
Дуже дякую, Віталій,
За гарні словечка!:)

Раиса Андрейчук   03.04.2012 20:40   Заявить о нарушении