Одужала
Й ледь по кімнаті дибає вона…
Невже біжить? – Одужали, Маріє?!
Розчервонілись, ніби від вина… )))
-Та пенсію не принесли учора!
Чи зовсім спорожніла вже казна?!
От лишенько! Забула, що я – хвора
Й біжу оце на пошту, як дурна!..
02.04.12
Свидетельство о публикации №112040206333