Не втрачати...

Бувають янголи сумними,
Буває тяжко, серцю важко,
Та крила враз стають чужими,
Твій дух тремтить, як в клітці пташка…

Буває світ до нас похмурий,
І нам здається - безпідставно,
Не світлий, брудний, чорно-бурий,
І не такий як нещодавно…

І навіть коли світить сонце,
Нам хмари погляд закривають,
Сумні думки тягарять серце,
Та шлях наш кайлами ламають…

Але у Бога див багато,
І навіть в темряві суцільний,
Для людсько-янгольського брата,
Лунає глас любові дивний…

Тут головне глухим не стати,
Не бачу друже більше втрати,
Як в духа к Богу глухота,
Та в серці чорна сліпота…

Тож друже мій не смій втрачать надію,
Нам сонце світить крізь прошарок хмар,
Виборюй щастя для себе подію,
Ти вільний - сильний, то є Бога дар!


Рецензии
Дуже правильно:головне в житті не втрачати надії..
Спасибі

Катюша Кабанец   02.04.2012 14:56     Заявить о нарушении
Будь ласка. Дякую за добрі слова)

Дмитрий Лапа   02.04.2012 15:03   Заявить о нарушении