Эмма...
Яраклаша белмим беркемгэ.
Беркатлыгым, бала, самимилык,
Эрнешмэгэн чак юк бер кон дэ.
Гомер уткэн утэп вазыйфаны,
Бала устергэндэ соенеп.
Кулдан эшем кайчак килмэгэндэ,
Олгермэгэнемэ коенеп.
Башканы да шулай кабул итэм,
Намусларын тинлим уземэ.
Олкэнме ул, дусмы, коллегамы
Гел ышандым эйткэн сузенэ.
Куп сынадым, эз сыналдым узем,
Бэя бирдем, бэя алмадым.
Укендем дэ чынбарлыкны анлап,
Эмма, гафу итэ алмадым...
Свидетельство о публикации №112040212010
который переведёт ваши стихи. Творческих вам успехов ! С уважением-
Тамара
Тамара Богина 03.04.2012 00:31 Заявить о нарушении
Роза Солтанова 03.04.2012 22:47 Заявить о нарушении