Мин - хатын-кыз

Мин хатын кыз,
          Кыш та, жэй дэ берук,
Хислэремне саклыйм эчемдэ.
Кышка керсэм ошеп йомышамыйм,
Жэйгэ чыксам -шул ук кочемдэ.

Мин хатын кыз,
          Хислэр генэ арта,
Кошлар сайравыннан болында.
Кеше ничек узгэрсен сон юктан,
Йорэккэен хискэ тулганда.

Мин хатын кыз,
           Мин яшэуне соям.
Табигатьне соям, жаваплы...
Адымнарым бэхет китерерлэр,
Яратуым булыр саваплы.


Рецензии