Юкмы тузылган юллар...

Сэлэмэтлек-ин кирэге,
Яшэгэндэ доньяда,
Балалар шатлыгы да ул,
Тынгылык ул жанга да.

Эшлэгэн эш-жан рэхэте,
Тормышнын да яме бар,
Коне тоннэн аерылмый,
Ризыкнын да тэме бар.

Эшлэр тора тезелешеп
Айлык, еллык, гомерлек.
Кием , салымнар тегелэ,
Тонне оч кат торерлек.

Туктап торып артка карыйк,
Купме гомер узылган.
Борчылмаганмы жаныбыз,
Юкмы юллар тузылган.


Рецензии