Що таке кохання
про свій ідеал, з яким на сто вісімнадцять відсотків я співпадаю,
про те, що завджи буде поруч, до гробової дошки,
що зі мною він ніби потрапив до раю,
про те, що в душі його розцвіли волошки.
Він не говорить про те, що не може без мене жити,
про те, що тепер ми єдина сполука.
Не пише віршів. І не дарує квіти.
Він просто міцно тримає мене за руку.
Свидетельство о публикации №112040109811