Автопортрет

АВТОПОРТРЕТ
               
На колко съм години,
питаш ти?
На колко?
Ще ти кажа...
Погледни.

Тялото ми,
сочно и горещо…
Очите ми,
сумрак от сладки срещи.
Усмивката?
Щом само я откриеш,
по вените копнежа ще те свие.
Сърцето ми?
Познава сто...
и сто.
И мълком
може да те чака то.
Преситен от преситена омая
дори да си,
ще ти открехне рая,
магията на дните ще ти върне,
тревогите за теб
ще прегърне.

На колко съм години?
Питаш ти?
На колко ли?
На колко,
колко
Шшт…
"ВЯТЪРЪТ НА СТРАСТТА"2007г.


Рецензии