БЕЗ ТЕБ

БЕЗ ТЕБ

Стреснат прагът се стъписа,
тръгна ти и в мен стъмни се,
тишина крещи.

Стаята не ме обича,
всеки ъгъл ме отрича,
вечерта горчи.

Мислите по тебе тичат,
устни името ти сричат,
утрото мълчи.

Тръгвам, маска съм прикрита,
но сърцето лудо скита,
търси те в мечти.

Вятърът ли гони,
времето  ли е сърдито?
чакам и боли.

Искам, искам да се върнеш
и сърце да преобърнеш
знаеш го нали?
"ВЯТЪРЪТ НА СТРАСТТА"2007г.


Рецензии