Красунечка весна

Ось і квітень грюка в двері
Хоче сонечко пригріть
Почина співать веселий
Соловей в гаю, дзвеніть

Про квітучую веселку,
Про красунечку весну
Як зі свіжістю біленька
Принесе красу рясну.

Як розпустить довгі коси
У березовім саду,
Як складе траву в покоси
Із росою, молоду.

Як в пучечки назбирає
Гарних пролісок квіток,
Як закоханим всім дає
Підійнятись до зірок.

Як світлішим стане нічка
Більш довгесенький деньок,
Як зведе з гніздечка птичка
Своїх любеньких діток.

Як любов нам подарує
Силу, чуйність та тепло
То вона - струмок надії,
Щастя й світла джерело!


Рецензии