Масс урга бикибте

Дудешла хъулра бехlте,
Лебри цабехl жяргой дурхlне,
Хъулре урга дикиле,
Унрубе хlяйран бируте.

Ца узилис дарале,
Цатlи вегlел хlавъари,
Чуке цаби биргуле,
Вайmlа цlахра бурулри.

Цала хъали хугил цаб,
Цатlила цаб пукьагъуна ,
Ца микели цlерхьил цай,
Цатlи цай тlерхьагъуна .

Кьак арасес арц аголе,
Ца, халкьизе га укlулри,
Цlатlила арц дахъ дугьуле,
Кьак мургьнани бицlилри.

Ца, микели гlяхlял цайри,
Цатlи цайри "ахъил уркlи",
Итl ца , халкьизе гъай укlун,
Цатlи арцли гъагъ варилри.

Эш назму таман хlабугьуб,
Эш мелзе ну кlалцlусра,
Намке гlяйпра мамугьаб,
Хуги вягъибхlале лукlасра.


Рецензии