Доля i ми...

Доля  завжди показує дорогу,
І виділяє кожному свій шлях.
Надіємось на допомогу Бога,
Йдемо вперед, долаючи наш страх.

Спливають дні і час проходить,
Невпинно й швидко все минає.
Туди-сюди життя кидає, водить,
Назад, нажаль, нам вороття немає.

Вручила доля кожному кермо,
Керуем ним, хто як уміє.
І по життю всі дружно ми йдемо,
Сумуєм, плачем, сміємось, радієм.

Штурвал ми намагаємось втримати,
Бажаючих немає збитись з курсу.
Напівдорозі нам не хочеться вмирати,
В життя своє вкладаєм всі ресурси.

31.03.2012


Рецензии
Добре получилось, Вiталiй. Берегти сили для чогось, що нам не видiлила доля дiйсно марно. З теплом Володимир.

Владимир Великодный   06.04.2012 16:20     Заявить о нарушении