Не так багато...

Не так багато залишилось друзів,
Не так багато залишилось мрій.
І ось у цьому замкненому крузі,
Зосталась я одна серед своіх надій.

Не так багато друзів залишилось,
Не так багато залишилось сподівань.
А так багато спогадів лишилось,
І безліч залишилося вагань.

І вже ніколи їх я не забуду,
І не забуду щастя,миті ті.
Та вже ніколи більше я не буду,
Робити помилки фатальні у житті.

Не буду більше я всім душу відкривати,
Нехай горітиму за це я у вогні.
Я більше не дозволю життя моє ламати,
І ті мої страждання зазнають вони всі!
(с)П.А
2012


Рецензии