Багатьох нам вже не повернути...

Багатьох нам вже не повернути,
Тих,котрі пішли із нашого життя.
Тих,кого не в змозі ми забути,
Тих,які були сенсом буття.

З багатьма лишились сподівання,
Спогади лишились з усіма.
І,можливо,деякі вагання,
З хуртовинами розвіяла зима.

З багатьма нам митей не забути,
З багатьма нам не забути мрій.
Як шкода,що час не повернути,
Ш не повернути втраченних надій...
(с)П.А
2012


Рецензии