Лже патр оти

Рятуйте рідну Україну…
Рятуйте Землю рідну, флот…
Рятуйте Юлю нашу милу…
Рятуй Український народ…

Кричить, аж піна пре із рота…
За Україну так болить…
Не хоче Юля більше флоту…
Їй флот потрібен бо свербить…

Свербить бо газ вона просрала…
І вщент про фукала кредит…
Народ до нитки обібрала…
Земля під Юлею горить…

Ось і бузить на пропалую…
Хоча і винна то сама…
Рятуйте хлопці нашу Юлю…
Бо після Літа знов Зима…

Промерзне до кісток країна…
От справді кляті москалі…
Тепер у рижих є робота…
Там любі друзі пацани



Рецензии