Идвай

ИДВАЙ
Любовта
любов привлича.
Нежност…
с нежност се съблича.
Идвай обич,
и стопли ме,
Идвай нежност,
прегърни ме,
че съм миг
през вечност тичам
а душата
те обича…
Но безкрая ме настига
и от вечността
намига...

Идвай  обич
с обич детска,
че безкрайността е днеска
а за утрешното детство
сричам думи за вълшебство.


Рецензии