Н ч в дитинств

Ніч наступала, а з нею повна тиша
Так тихо, що чутна навіть миша
І темно, так тімнісінько спочатку
А потім очі звикли - все впорядку

Хоча стривайте! Хтось стучить в вікно
Чи дощ, чи відьма знати не дано
Бо обернутись, вибачайте я не в силах
Мало кого чортяка там носила

А он із шафи лізе страховидло
Мене забрати хоче, чи повидло
Я йому дам, хай покаже морду
Зказав собі, і заховавсь під ковдру
 
Вже звідусіль я відчуваю лихо
А ж раптом, моя Мати тихо-тихо
Підходить і цілує мене в скроню
Під щоки підклавши я долоні...сплю


Рецензии