Чарiвне слово
Між головуючих, – й таке,
Коротке зовсім, «мама» слово...
Здавна нове, і дороге!
...Тобі, мені, йому, усiм вам, –
Тепло-ласкаво-чарівне;
Близькеє, рідне... а воно нам
Й до серця – певно! – припаде!
...Окрім того, чисте й прихильне,
Розумно-терпляче, ясне;
Аж, одночасно, заспокійне,
У вимові звучне, й красне!
...Найперше слово із колиски,
З дитям ураз, – заговорить!
Ген, – це й остатнє слово низки,
Коли з життям урветься нить.
Жовтень 2002 р., Крим
(Щира подяка Юрiю Зозулi за редагування вiрша)
Свидетельство о публикации №112032911211