браку..

Бракує повітря без тебе
 Та світла без твоїх очей
 Думками я лину у небо
 Вже декілька сотен ночей.

 Розмовами тішу хвилини
 Одна наодинці. Сама.
 Чуттєво торкнуся тонкими
 Долонями. Гарні слова.

 Далеко від серця твій подих
 Та голос. Три кольори мрій.
 Твої почуття наче порох,
 Коли відчуваєш мій біль.

 Всі відстані кроками стануть
 Лиш руку свою простягни
 Це янголи долі вітають
 Кохання з початком весни.

 Бракує повітря без тебе
 Веселка малює нам шлях.
 Думами я лину у небо
 З імям твоїм на вустах.

 29.07.11


Рецензии