88

тЕрпкий присмак болю
Примружений погляд
Я маю ту долю..
Всі кажуть "Непотріб!"
Любові параліч б`є наче навмисно
Ти навіть не знаєшь
Що все то корисно
пихатість, надмірність та гордість людська
Всього лише маска
На все це життя...
Прикритись від лиха,
Від болю, жалЮ!
Кохання є втіха.
Три слова...Люблю..

24.07.11


Рецензии
Отличного вам настроения Аля!

Сергей Рыбин   01.05.2012 21:09     Заявить о нарушении
благодарю, Сергей!)

Аля Валентина   07.05.2012 12:24   Заявить о нарушении