Моно-тексти 5. Палiндромони
опер Омелько,
морпехить: бити люд до ран…
Ні гуртів, ні доль! Овруч!
Відвал у роти «Два Вітьохи»
ти хотів, авдитор?
У лав дів - чур володінь!
Вітру гін, народ - юлити б
тихе промокле море
понад СіноП!»
«...Ладна сіромаха,
червлена Шанель в речах
Амор і сандаЛ!»
"...Мантри псів ідолам –
Мало діві.
Спирт нам!"
Свидетельство о публикации №112032809231