Моно-тексти 3. Палiндромони
і лад?
вівтар комедії
і «демократ»
вів далі…
лідере! пішов ти в аД!»
«...Ти вор!коли шкуру
на барабан – у рук
шило кровиТь!»
"...Ад нала – бандур бандура!
марудна брудна баландА…»
«...Он «лібе добкін" є нік,
бо дебільнО»
«...Мо’ до ран залив ази ребром дуба.
будьмо! бери вила з народоМ!»
Свидетельство о публикации №112032809195