Моно-тексти 1. Палiндромони
до вола - ріллі рало,
воді - човниК!"
«...Оксамитна бутель.
пісок. в косі плету
банти, маскО!»
«...Оду чарівника забудь
і дуба закинь.
віра – чудО!»
"...Оре зорі в яру –
васильки никли...
Савур... явір... озерО."
"...Не мрак орд на сцені!
кінець, Сандро, «КармеН»!
Свидетельство о публикации №112032807482
Мені за весь час вдалося написати лише один...
З повагою, Олена.
Гетманец А 13.10.2012 06:55 Заявить о нарушении