В чистiм полi гуляла воля...
Об’єднає нас, змінить дороги.
В чистім полі гуляла воля...
Зло палила серця неволя,
А вони все чекали підмоги.
І вітра невгамовно сердито
Нам багряні вуста сушили...
Лиш раптово було відкрито
Двері ті, що було забито,
І серця в світ новий вступили.
Все змінилось! Дороги... Долі...
Знов натхненно палають мрії.
Воля в чистім гуляла полі...
І страждали серця в неволі...
Все пройшло!
Сяє світло надії.
Картинка iз iнтернету
Свидетельство о публикации №112032805334
язык оценить, то есть образность, тропы. Но, скорее всего,
и это хорошо.
Лариса Ищенко2 28.03.2012 21:19 Заявить о нарушении
Владимир Великодный 28.03.2012 21:24 Заявить о нарушении
Хорошо Вам!
Лариса Ищенко2 28.03.2012 21:26 Заявить о нарушении