Ще раз про любов -пiсня-муж-
Розтанув цяткою літак...
Політ закінчиться, відтак
в країні - де нема мене,
вона постелить і засне,
тепер навіки не моя.
Байдуже їй - що гину я.
Встромились в душу легкома
шипи - давно троянд нема...
Приспів:
Надій омріяні
мости
сьогодні впали
з висоти.
Я помираю,
або сплю...
Ту - недосяжну -
я люблю!..
( можна 2 рази)
Любов покинула мне.
Вже біль ніколи не мине.
Я помираю, або сплю...
Урятувати - ніч молю.
...Життя без неї - не життя.
Ця ніч не має співчуття.
Зірки, - холодні, як сніги, -
печаль всівають навкруги.
Приспів.
Липень 2011
Свидетельство о публикации №112032804460