Я скрипка -пiсня-жен-

* Звертайтесь.

За вікнами темінь.
За вікнами мла.
І як я на світі
без тебе жила...
Утіха і пристрасть.
Волаю, шепчу -
в руках твоїх, милий,
як скрипка, звучу...

Приспів:
Кохання такого
не знала земля,
обранцю мій юний.
Я - скрипка.
Я - скрипка
в руках скрипаля.
Хвилюй мої струни!..
( можна 2 рази)

Палає душа
у святому вогні.
Ти все - що дав бог
під зірками мені.
Люблю до нестями -
у тім не вини.
Звучу, натягнулась
тугіше струни.

Приспів.

Дрібок шоколаду.
Каплина вина.
І мить до світання.
Не наша вина...
Собі присягаючись,
визнала я -
ти щастя, ти радість,
ти доля моя!

Приспів.

Липень 2011


Рецензии