***
If I can be gypsy girl
And besides, beautiful
What would do my mother dear
I do like my mother's child
Yeah, at once try you more
As many, many times before
Oh, once again, many times. for
Gypsy marry with your eyes
Cards in my hands
Shawl for shoulders
But for deceiving people I'm poor
You are gypsy, I am gypsy
Thief and girl around you
Yeah, at once try you more
As many, many times before
Oh, once again, many times. for
Gypsy marry with your eyes
Stealing horse or stealing sledge
With no reason no regrets
Beard to foot - he climbs to kiss
Wavy hair and golden bliss
Yeah, at once try you more
As many, many times before
Oh, once again, many times. for
Gypsy marry with your eyes
язык заботы о детях
понятен тут всем на свете
жаль в пыльной улыбке моей
есть лишь неспетое
неповторимость дорог
цыганское, слишком усердное
нет времени сказать прямо в глаза
я был тут и не был
и вряд ли что изменится
желтый водоворот
что крутится - ближе к сердцу
а знает об этом ли кровь
жаль. ей во мне никуда никуда не деться
есть лишь неспетое
неповторимость дорог
цыганское, слишком усердное
неповторимый
змей рока
Свидетельство о публикации №112032803392
Влад.
Владислав Евсеев 28.03.2012 19:59 Заявить о нарушении