Зблиском юних очей...
Пробуди їх од сну летаргійного в кілька століть.
Бо одна лиш така на далекі і ближні світи
У натхненні моєму зорею ясною стоїть.
Вчарувала давно, але кроку назустріч нема,
Жару слів схарапуджених досі від тебе не стрів.
І між нами пустеля - холодна, глуха і німа,
І в Амура відтак ні жаги, ні бажання, ні стріл.
Не дивилася ти в моє серце ніколи, а жаль:
Все у ньому для тебе, візьми його,- щиро прошу...
Нелюбов і байдужість - занадто гіркий урожай,
Але в ньому є ти, і я цим, як ніхто, дорожу...
27.03.2012
Свидетельство о публикации №112032803206
у синім небі
співали знову солов'ї
мені про тебе
і парашутики кульбаб
летіли білі -
серед смарагдових отав
слова несмілі
вірші писала уночі
а вітер хитрий
забрав від слів отих ключі
й згубив у світі
Веточка Вишни 02.10.2012 10:19 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 02.10.2012 23:17 Заявить о нарушении