Карамелеве лiто -пiсня-муж-

* Рекомендую.

Спекота. Аромати.
Південь медом пропах.
Золота - недарма ти.
Вкотре цмок на губах.
Сяє нам - невідмовний -
з неба сонця п'ятак.
Серця шал - невгамовний:
не бувало з ним так...

Приспів:
Карамелеве літо -
льодяник мій хрумкий!..
Сам дивуюся з себе -
я щасливий такий...
Я твоїх поцілунків
п'ю нектари хмільні.
Карамелеве літо!
Карамелеві дні!
(2 рази)

Приспів.

З смаком ягідним літа
джуси і монпас'є.
Рай мине, взагалі-то,
осінь візьме своє...
Ну а поки - все мило,
не бувати жалю.
Я тобі, моя мила,
знов кажу - 
я к   л ю б л ю!

Приспів.

Липень 2011


Рецензии