Вiдвали!.. -пiсня-жен-
Перемовини, слова...
Мамо, ти була права,
натякала:
- Пригальмуй,
за хлопчиськом не сумуй. -
Приспів:
І що з того,
і що з того,
що "Ламборджині"
скарб його,
а ще "Харлей",
і яхти дві:
у хлопа
вітер в голові.
(можна 2 рази)
Як ти, матінко, права.
Не діла - його слова:
що кохає - любо плів,
мати подружок волів...
Приспів.
Перемовини, слова...
Нене, ти
завжди права:
ми ладнати не могли.
- Чао, хлопе, відвали!.. -
Приспів.
Липень 2011
Свидетельство о публикации №112032706220