Тяжiння щастя -пiсня-муж-

* Рекомендую.

Туз в кишені. Бог - в душі.
Кулаки - пропхатись.
У обраницю мою
гріх не закохатись...
Служать янголи таким,
бог їм потурає.
Поцілунки - як токай:
кров у жилах грає...

Приспів:
Там де щастя
дим витає,
і пісень луна -
не забуть
прошу Христа я
дім наш
в три вікна!..
(можна 2 рази)

Туз - козирний. В поміч - бог.
Хоч тепер - до бою.
На край світа я піти
ладен за тобою.
Сяє щастя у руках
золота пір'їнка.
У романа у мого -
не одна сторінка...

Приспів.

Туз - козирний. Є талан.
Щастя - не омана.
Бог продовження мого
зажадав романа.
Є тяжіння щастя, і
доля потурає.
Угощає нас любов
райським винограєм.

Приспів.

Липень 2011


Рецензии