плекати тебе

словами. плекати тебе, огортати
звуками. захищати від шквалу вітру.
ти син в мені, я твоя уявна мати.
я монохромність твоя, ти - палітра.

рятуй мене. літерами.
сумуй, але не привласнюй.
я - твоя книга відкрита.
ти в мені - струмом. вбивчо і вчасно.

променем світла. десь в простирадлах
грайся із сонцем на підвіконні.
прив*язала б тебе й не віддавала -
в нас ще непиті моря бездонні.


Рецензии