***

Роздягнені нерви
 Натягнуті струни
 Питаєш чому
 Ми залишились...
 Друзі..
 Питаєш "Навіщо? Та звідки? Та на що?
 Думки в голові..
 По житті ти пропащий.
 Цигарку підкуриш..
 Та гірше ще стане..
 Ти просиш тихіше..
 Так..вибач..
 Пропало..
 Я чую..Сумуєш.
 Це добре я знаю.
 Ти все це пророчиш..
 Ти все, що я маю!
21.05.11


Рецензии