***

Пригнічує розум
Скалічене серце
Згасає потроху життя,
Полине до раю
( а що це? і де це?)

Твоя невгамовна душа.
Темніє в очах,
Терпнуть руки від болю
Бракує повітря в грудЯх
Тримаюся міцно за хвильку любові
І бачу в твоїх очах страх.
Я хочу всміхнутись
Вуста не слухняні
Скривились від спазму. Не йди.
Думками я наче після дурману

Свої залишаю
 сліди.
Пригнічений розум
Скалічене серце
Померло життя назавждИ!
Полину до раю.

Далеко.(а
 де це?)
Туди де малюються сни..

21.06.11


Рецензии