мен б у небо..

Мені б у небо. Підведусь
 Долонями зігріти душу.
 Щоночі я з примарами борюсь
 Та виходу не маю. Просто мушу
 Змиритись з тим, що ти десь поруч
 Але..назавжди..забуття,
 Ми повернули десь ліворуч
 Немає більше вороття.
 Пробачу. Янголи з тобою
 Танок надії завели
 ТАК ВАЖКО ДИХАТИ..ДО БОЛЮ..
 Так вийшло. Почуття знов підвели...
03.07.11


Рецензии