***

Зупинка серця. Слів. Молитв.
Пішов назавжди. В теплу осінь.
Ні ти, ні я, ні миті наших днів
Не повернуть. Та сльози душать. Осінь...
Улюблена пора.Нажаль без тебе..
Знов засинаю кришталевим вічним сном.
Рубашка залишилася на дверях
Та напис про кохання під вікном..
Пішов назавжди в синій простір.
Без памяті повенеш у життя..
А серце знов дощами просить..
Повірити. Забути..в майбуття..

01.09.11


Рецензии