дощ

Не буває вічного нічого
Все зникає десь у забуття..
Ті хвилини радості, любові
Їм немає більше вороття.

Залишаєшь згадку у блоконоті,
Смайли, смс-ки та слова..
Це спочатку відчваєш спокій
На одинці..

Знаєш. Ти одна
Мрієш.
Дихаєш.
Страждаєш.
На серветці пишешь знову щось,
Насолоджуєшся миттю та...
Тікаєш..
Не від чогось..А від себе..

Дощ
Вилікує райдугою душу,
Замалює сірим почуття..
Я сьогодні посміхатись мушу.
Посміхатись щиро в майбуття.

Не буває вічного нічого
Все проходить.
Навіть теплий дощ
Ніжною краплинкою в долоні
Залишає своє серце
Хтось..

14.07.11д


Рецензии