Дещо нове

Як вогнище горяче, як стрімка ріка
Ти з глузду легко зводиш, як наркомана гла
Мені казали друзі: "Ти не одна така!"
Але на все покинув, я за тобою йшла

Я по тобі горю, я по тобі палаю
Я по тобі не можу, і ти це знаєш
Я по тобі кричу, я по тобі ридаю
Ти мене лякаєш, як сірник займаєш

Мені здається - буде краще
Я буду вірити у чудо
Тепер ніколи і нізащо
Я людям вірити не буду


Рецензии