***

твій ніжний дотик на моїй щоці
тримтячий подих
тримаеш щось за спиною в руці
мене обходиш
чекаеш миті,щось собі шепочеш
ховаеш погляд
чого мовчиш?роби що хочеш
сідає поряд
цілує очі,обніма щосила
навкруги безодня
і знову голос твій,лукаве "мила"
я стою порожня
кажу "не вірю вже давно тобі"
хоч він це знає
він лиш рукою затуля вуста мої
й тихенько убиває


Рецензии