ти
у полоні,похованих амбіцій
я чекаю,уже років зо сто
на появу,від тебе пропозицій
ми блукаем по місту,шукаем надію
я ненавиджу пісні які ти співаеш
сподіваюсь і вірю,не згадати,що знаю
ім'я тої дівчини,з ким тепер засинаеш
Свидетельство о публикации №112032711039