я ненавиджу

я ненавиджу твої очі
твою вроду і твоє обличчя
згадую темнії ночі
розмови твої на узбіччі
ті молитви,прохання ніколи
не спіткали мене на кохання
ми ходили с тобою по колу
затуляючи очі бажанням
твої вчинки зухвалі ніж мої
я спинити тебе намагалась
і лиш потім знімала побої
від цілунків твоїх ухилялась


Рецензии