15 хвилин

ти маєш рівно 17 хвилин, щоби цей світ навчитись кохати.
з усією його непередбачуваністю, абсурдністю вчинків і більшості подій,
приємними й не дуже новинами та шершавими подушками пальців.
з усіма монахами та невчасними дзвінками повій.

ти маєш рівно 16 хвилин, щоби навчитись любити людей.
цих невимовно гидких тварин, які допомогають заради користі лише,
не вміють безкоштовно кохати і виховувати навіть власних дітей.
я вже не кажу про себе самих, бо живуть по найбанальніших кліше.

ти маєш рівно 15 хвилин. щоби навчитись кохати себе.
таким, як ти є. непохитно стабільним, а може - мінливим.
ти насправді маєш навчитись лиш жити і все!
даю тобі на цю справу 15 хвилин - живи.
бо після смерті все інше здаватиметься таким неважливим.

4 березня 2012


Рецензии